Hotel Seksdate met: Camelona uit Castricum, Noord-Holland

Camelona

 • Naam: Camelona
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Castricum
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: gehuwde juffrouw die in haar studententijd grote sexuele uitspattingen heeft beleefd en deze weer graag wil beleven. Graag discreet want ik ben als de dood dat mijn man er ooit achter zal komen.
Meer weten over mij? Graag een berichtje en stuur ik je alle info van toepassing

Over jou: Ik ben op zoek naar een man of zeker meerdere knapen. Ik heb ooit in mijn studentenjaren een triootje gehad. Het was totaal nieuw en eerlijk gezegd verschrikkelijk fantastisch. In mijn vorige romances heb ik het nooit gehad over een triootje, ik was vaak bang dat ze dit niet zouden accepteren. En in mijn huidige romance durf ik het nog steeds niet.
Daarom mijn discrete profiel, want verleden ervaringen wil ik niet kwijtraken in verloren gedachten maar opnieuw beleven

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame