Hotel Seksdate met: Irma70 uit Geldrop, Noord-Brabant

Irma70

  • Naam: Irma70
  • Geslacht: vrouw
  • Leeftijd: 43 jaar
  • Land: Nederland
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Woonplaats: Geldrop
  • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
  • Lichaamsbouw: gezet
  • Ogen: bruin
  • Haar: zwart
  • Roken: Ja
  • Piercing: MBO
  • Tattoo: Ja

Over mij: sociaal leuk, geniet van een drankje, met wat vriendinnen de kroeg in, feestje en ga zo maar door. ik ben getrouwd maar de fut is er een beetje uit.

15 augustus; ik heb in de afgelopen 2 weken best wat berichtjes gehad, maar alle heren willen echt METEEN afspreken. Geloof mij, dat is ook mijn doel maar ik wil eerst weten of het zeker klikt en of het discreet kan. Ik ben heel bang om betrapt te worden. Daarom stuur ik ook niet onmiddellijk image’s bijvoorbeeld.

Over jou: interesse in een geile man die van wilde actie houd. ik mis dit met mijn eigen man.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame