Hotel Seksdate met: Lets_go_private uit Sas van Gent, Zeeland

Lets_go_private

 • Naam: Lets_go_private
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 61 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Sas van Gent
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: dik
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Gepensioneerd en helemaal alleen sinds de dood van mijn man. Ik ben er niet klaar voor om te verhuizen voor een man. Het lijkt me gewoon erg leuk om iemand die mij ondanks mijn leeftijd leuk vindt en we kunnen elkaar gewoon af en toe zien en het leuk met elkaar hebben. Gezelschap vind ik heel fijn!

Over jou: Je vindt het leuk om mij gezelschap te houden. Je laat mij me gelukkig voelen, eindelijk weer. Geef me a.u.b. de tijd.

Weduwe sexdating