Hotel Seksdate met: MimmieLove uit Almere, Flevoland

MimmieLove

 • Naam: MimmieLove
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Almere
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik: Creatief, impulsief, maar toch ook commercieel, denker en doener, hoofd in de wolken, maar zeker met beide legs op de grond. Mijn leven is aardig gevuld. Ben sinds kort weer single, maar ik vind het erg fijn om mijn tijd geven met een lekkere man.

Over jou: Op zoek naar een lekkere man waarmee ik de juiste vonk heb vriendschappelijk en wie weet dat open bloeit als een roos…

Jij: Lief, spontaan, gevoelig, gezelschapsdier, down to earth maar ook een tikkeltje eigenwijs? Je weet hoe je in het leven staat, hebt je leven op orde, maar mist een sexpartner om dat lekkere leven mee te geven?

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame