Hotel Sex contakt met: Marietta uit Berchem, Oost-Vlaanderen

Marietta

 • Naam: Marietta
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Berchem
 • Lengte:
 • Lichaamsbouw:
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Getrouwd aan mijn werk, mijn bakkerij. in het verleden weinig tijd gehad voor vrienden en familie, behalve als ze elke ochtends langskomen voor brood. Een beetje kort socializen. heren heb ik vaak weinig tijd voor gehad, maar nu ik mijn bedrijf steeds meer overlaat aan mijn assistente, heb ik meer tijd om mijzelf wat vaker te verwennen.

Over jou: Ik ben er levensjaren uit geweest, laatste keer dat ik op een afspraak ben geweest met een man, studeerde ik nog. Tja, zullen we de levensjaren maar niet gaan tellen? Ik heb meer oog voor de toekomst.
Ik denk dat mijn toekomstige sexpartner zeker even moet wennen met het feit dat ik op dit moment meer werk, vroeg opsta en vroeg naar bed ga. in de loop van tijd zal dit zeker minder zijn, maar ik kon niet wachten mijzelf hier al in te schrijven. Waar zou een mevrouw als ik naar op zoek meoten gaan?

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame