Hotel Sex contakt met: YvonnePon uit Anderlecht, Het Brussels Hoofdst

YvonnePon

 • Naam: YvonnePon
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 61 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Anderlecht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, ik ben Yvonne, ik lijk wat jong voor mijn leeftijd maar ik ben echt 61 jaar. Ik ben een spontane, sympathieke mokkel, die het fijn zou vinden om een lieve man te ondervinden kennen. geniet van gezelligheid, zon, zee, fietsen, wandelen. Ben dol op een weekje strand, maar ook op een tocht langs de Noorse fjorden. Het terrasjesverhaal kennen we onderhand zeker. Ben sinds kort gestopt met werken…..dus ook meer tijd voor een fijne gebondenheid. Denk daarbij te beginnen met een waardevolle vriendschap en vooral geen overhaaste besluiten.

Over jou:

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame