Hotel Sex date met: DrinDruit uit Denderwindeke, Oost-Vlaanderen

DrinDruit

 • Naam: DrinDruit
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Denderwindeke
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik woon samen, we zijn officieel nog getrouwd maar zeker leiden beide een eigen leven. We leven riant, dus ook makkelijk langs elkaar heen. Het is puur financieel dat wij het huis nog niet verkocht hebben en elk onze eigen weg zijn gegaan.
Hoe dan ook, hij heeft zijn vrouwen en ik…ergens een man? Daar ben ik nog op zoek. waarschijnlijk niet een verhouding, want dat is te lastig. Maar gewoon voor de lol, want mijn man komt er niet meer in!

Over jou: Voor de gene die interesse hebben, ik kan niet alles in detail uitleggen, maar kijk niet raar op wat de situatie betreft. Dit is tijdelijk een oplossing en dus ver werkt het prima.
Mijn man en ik hebben een hoge libido, maar niet voor elkaar. Gelukkig is het huis groot genoeg dat we elkaars ruimdenkend taferelen niet aan hoeven te horen

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame