Hotel Sex date met: UtrechtseW uit Utrecht, Utrecht

UtrechtseW

 • Naam: UtrechtseW
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Utrecht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een zelfstandige, spontane,betrouwbare gezellige mevrouw van 46. mama van 2 ge zekerdige kinderen van 14 en 11 jaar oud. Ik heb een mooie uitdagende baan en laatst een huis gekocht waar ik 1 mei de sleutel van krijg. Ik kan dan dus zeker wat hulp gebruiken 🙂

Over jou: Een gezellige man gevraagd om eerst eens mee te emailen. Wie weet wat er dan nog volgt…. Ben jij de perfecte man voor mij? email me

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame