Prive sex contakt met: awesomeMabel uit Knokke, West-Vlaanderen

awesomeMabel

 • Naam: awesomeMabel
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Knokke
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Zelf heb ik een onwijs leuk en leuk woninkje, beestjes en leuk werk. Maar niets is leuk als je daar telkens alleen in thuis moet komen toch? Je kunt het al raden helaas mis ik een mooie man om mij heen. Mijn vriendinnen leven allemaal samen, waardoor ik steeds vaker het besef heb dat ik echt alleen ben.

Over jou: Ik vind het echt tijd worden voor een mooie man in mijn leven en hoop die misschien hier te vinden? Een aardige, leuk man die het leuk vindt om gewoon een leuk nachtje met mij ergens wat wilt gaan drinken.

Weduwe sexdating