Prive sex contakt met: DanceforLife uit Utrecht, Utrecht

DanceforLife

 • Naam: DanceforLife
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 62 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Utrecht
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een danseres in hart en nieren. En een strenge lerares! Ik weet dat van mijzelf en ik weet dat mijn studenten mij haten, maar ik verwacht perfectie als zij perfect willen zijn.
Maar af en toe laat ik zeker aan hun doorschemeren dat ik niet vaak zo’n slecht persoon ben, maar dat is heel af en toe.
Mijn liefdesleven is precies andersom. ik probeer eerlijk, open en oprecht te zijn, niet te streng, maar liefdevol en romantisch. Dit heeft in het verleden niet vaak goed uitgepakt, maar en zijn zat vissen in de zee!

Over jou: Ik ben dan in de zestig, ik heb nog vaak een enorm druk carriere, tijd voor liefde? Ik zou het graag willen, maar uiteindelijk kan ik geen beloftes waarmaken en zouden we elkaar maar een enkele keer zien.
Daarom is mijn keuze gevallen op het internetdaten, niet een vaste romance, maar enkele keren elkaar ontmoeten, genieten, uit eten, verwennen…. dat vind ik het belangrijkste…

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame