Prive sex contakt met: Pronto uit Anderlecht, Het Brussels Hoofdst

Pronto

 • Naam: Pronto
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Anderlecht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: opwindend dat je naar mijn profiel komt kijken!

Ik heb mijn profiel kort beschreven, ik ben niet de soort persoon die zich dmv een profiel omschrijving meteen etaleert. Alles wat me bezig geniet kan vaak later nog worden besproken. Ik houd van diepgang *hint*, lol en passie etc. Verder ben in financieel onafhankelijke en heb mijn zaken goed voor elkaar.

Over jou: Ik ben niet specifiek op zoek naar die ene kerel, maar wil gevonden worden door een , vrolijke, spontane, vriendelijke en in mijn ogen aantrekkelijke en hete man.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame