Prive sex contakt met: VeelBekijks uit Groningen, Groningen

VeelBekijks

 • Naam: VeelBekijks
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 64 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Groningen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Eigenaar van een kroeg die ik na de scheiding van mijn ex heb overgenomen. Eerlijk gezegd ben ik er zelf weinig aanwezig, daar heb ik mijn mannetjes of liever gezegd meiden voor om de zaak draaiende te genietden. Ik geniet me meer bezig met de boek genietding en bestellingen.
Ik kom helaas dan niet in contact met het mannelijk geslacht, vooral niet degene die hun verdriet komen weg drinken.
Ik ben niet zo’n mevrouw die daar misbruik van maakt, maar zou het zelf niet erg vinden ook een beetje aandacht te krijgen.

Over jou: Ik zoek een mooie aardige en aantrekkelijke man die niet vies is van een lekker opwindend spelletje. intelligent en betrouwbaar, iemand die er goed uitziet. fitte uitstraling, maar hoeft niet specifiek jonger.
Een leuk boodschapje is vaak leuk

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame