Seksdate met: 4LeanneX uit Goes, Zeeland

4LeanneX

 • Naam: 4LeanneX
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 65 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Goes
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik overweeg om mijn villa te koop en verhuisklaar te maken. Nu mijn man er niet meer is en ik ben achtergebleven in zo'n groot huis. Het wordt me hier allemaal een beetje te meer. Mijn huishoudster raakt ook op leeftijd en zal me ook binnen een paar jaar verlaten. Ben jij degene die me iets kan bieden en samen met mij wil nadenken over de beslissing die ik moet nemen?

Over jou: Rustige, geduldige en aardige man die de intentie heeft om een ​​ meid weer aan het lachen te krijgen. Vertel mij grappen en jij bent een goed eind op weg. Stap voor stap leggen we de basis voor een leuke en langdurige gebondenheid.

Weduwe sexdating