Seksdate met: Goodgirl590219 uit Mont-Saint-Guibert, Waals-Brabant

Goodgirl590219

 • Naam: Goodgirl590219
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 58 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Waals-Brabant
 • Woonplaats: Mont-Saint-Guibert
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: vriendelijke, goedlachse en knuffelgrage lady is het alleen zijn meer dan beu. Na tig jaar aan mijn carriere besteed te hebben zit dat gedeelte nu zeker goed maar mis ik toch een glimlach, knuffel en … als ik thuis kom van een dag hard werken en om in onze vrije tijd lekkere dingen mee te doen/ondernemen. zekerke man heeft datzelfde gevoel?

Over jou: Ben je ook vaak carrieregericht geweest en/of ben je de juiste nog niet tegengekomen die je hart sneller deed kloppen, bij mij is dat helaas zeker zo geweest. Omdat ik ook geen partygek of uitgaanstype ben, hoop ik via deze virtuele weg die mooie man tegen te komen om … Ik heb genoeg ideetjes om er samen op uit te gaan of dingen te ondernemen, maar zie je mij zeker zitten? 😉

Weduwe sexdating