Seksdate met: Leona111 uit Dearsum, Friesland

Leona111

 • Naam: Leona111
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 63 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Dearsum
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik geniet er van om wat meer uit te gaan. Vooral nu ik alleenstaand ben. Ik moet wat vinden voor mezelf om weer mooie dingen te doen. Ik heb zelfs gedacht dat ik te oud was! Maar ik probeer het beste uit het leven te halen. Ik zoek een man die met mij gezelligheid wil hebben.

Over jou: Je moet zeker wat voorzichtig zijn met me, ik neem dit echt gemeend. Ik ben open gevoelig voor kerels die lief zijn en dan moet het zeker echt zijn! Ik zoek zeker iemand die het leuk vind om dingen met me te gaan doen. Niet stil zitten!

Weduwe sexdating