Seksdate met: MissMito uit Hilversum, Noord-Holland

MissMito

 • Naam: MissMito
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Hilversum
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een vlotte blonde juffrouw, in een romance maar verloopt niet al te onwijs. ik ben geil, onderworpen en leergierig. mijn vriend heeft weinig ervaring wat standjes betreft maar verdomt het om met mij andere dingen te proberen. Meer omdat hij het niet durft of niet wil overkomen dat hij niks weet… Tja de ego van een man!!

Over jou: Laten we beginnen met de boel discreet te houden.(Ja, gewaagde plaatje in mijn profiel) Als het nog niet helder was, zit ik in een gebondenheid. Ik wil spannende dingen ondervinden, hij niet.
Ik ben dol op experimenteren, moet dat ook geregeld alleen doen. Beetje jammer, maar voor mij was niet echt een andere optie tot ik deze website bekeek.
Ik ben van het ruige werk, en wil meer ruige dingen ervaren
Ik ga er zeker vanuit dat de boys hier mij zeker kunnen helpen?

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame