Seksdate met: PookyX- uit Hoboken, Antwerpen

PookyX-

 • Naam: PookyX-
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Hoboken
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: k ben Pooky. Ik ben ruimdenkend en gemeend over van alles en nog wat. Mijn leven is saai en ik wil nog steeds een man naast me hebben. Misschien is het niet te laat om een gebondenheid te hebben met een lieve man die goede intenties voor mij heeft.

Over jou: Ik wil een lekkere man ontmoeten die tijd wil doorbrengen met deze 50-jarige tante. Hij heeft een goed gevoel voor lol en maakt de tijd dat we samen zijn niet saai. Misschien kunnen we samen beginnen met een kop koffie.

Weduwe sexdating