Seksdate met: Sionaa uit Lelystad, Flevoland

Sionaa

 • Naam: Sionaa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Lelystad
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik krijg het dikwijls te horen, “jij ziet er helemaal niet uit als 46!?” En daar ben ik ook zeker trots op. Het is alleen jammer dat de gozers waarop ik val meer jonger zijn, en zij denken dat ik ook hun leeftijd ben. Maar als ze horen hoe oud ik werkelijk ben, is het gauw gedaan met de pret. Daarom een profiel hier, Als gozers van te voren weten hoe ik eruit zie en hoe oud ik ben, is er tenminste zeker een clubje gozers die mij interessant vinden en ik daaruit kan zoeken… Klinkt misschien extreem/wanhopig… toch kog ik op een goud eerlijke gast, sexueel ingestel als mij. Die niet geeft om leeftijd, maar om mij en mijn body, net als ik dat voor hem voel…

Over jou:

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame