Seksdate met: Snoeperig uit Amersfoort, Utrecht

Snoeperig

 • Naam: Snoeperig
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Amersfoort
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik ben een alleenstaand wijfie, lange tijd niet kunnen genieten van de exotische vruchten van het leven. mijn ex man was niet bepaald enthousiast wat sex betrefd. ik heb dan ook meerdere keren buiten de deur afgesproken. Helaas kwam hij hierachter en uiteindelijk heb ik een scheiding aangevraagd. Nu zit ik vol met deze geile gevoelens die ik het liefst met een mooie man zou willen geven.

Over jou: sexvoorkeuren heb ik niet echt. Het gaat om de passie en sex.je neemt de tijd en hebt geduld,

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame