Seksdate met: SundayLover uit Hoofddorp, Noord-Holland

SundayLover

 • Naam: SundayLover
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Hoofddorp
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben Magdelena een vrolijke blonde (niet domme) wijfie van 39 lentes jong.
Via het Internet hoop ik een lekkere man tegen te komen.

Over jou: Ik geniet zeker van heren die een beetje tegen gas kunnen geven, want ik ben niet op mijn snuitje gevallen. Je mag best iets ouders zijn (maximaal 55 bijvoorbeeld) als je vooral lief en verzorgend ben. Ik geniet van heren die me op een voetstuk plaatsen.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame