Sex contact met: Hugh2727 uit De Bilt, Utrecht

Hugh2727

 • Naam: Hugh2727
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 62 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: De Bilt
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het leven is echt ontzettend fijn maar ik zou het graag weer geven met een aardige, vriendelijke, actieve man met een jonge geest. Iemand met wie ik lief en leed kan geven en die zijn lief en leed ook met mij wil en kan geven. Het belangrijkste voor mij is dat je je thuis voelt bij elkaar en elkaar respecteert.

Over jou: aardige man, ik wil nog 1 keer de liefde beleven met een wijze, sterke, woest aantrekkelijke man die weet dat je in een romance eerlijk blijft, weet wat voor de ander belangrijk is en daarnaar handelt, lief en zorgzaam en vol passie. Ik wil je lief beminnen zoals je zelf bemind wilt worden: volledig, diep en hartstochtelijk. Ik ben heel geinteresseerd naar jouw leef wereld en wil je graag de mijne laten zien.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame