Sex contact met: IvLL uit Antwerpen, Antwerpen

IvLL

 • Naam: IvLL
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 55 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi, Ik ben een spontane, vrolijke wijf. Ik sta mijn mannetje best alleen maar sommige dingen zijn gezoon leuker met zijn tweeën.

Over jou: Ik ben redelijk sportief o.a. tennis en paardrijden en golf , geniet van de leuke dingen die het leven te bieden heeft. Een lekker etentje uit of thuis, een goed conversatie bij een lekker glaasje, een nachtje stappen met wat vrienden maar ook heerlijk thuis op de bank liggen met een goed boek. Spreken deze zaken jou ook aan, zie je er goed en vooral verzorgd uit en heb je ook nog wat gezonde lol aarzel dan niet maar pak je toetsenbord en stuur me een berichtje.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame