Sex contakt met: Zoektgraag uit Gent, Oost-Vlaanderen

Zoektgraag

 • Naam: Zoektgraag
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 68 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Gent
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een wijf met meer kennis, intelligent mag ik zeker zeggen. Geniet van de leuke dingen wat het leven te bieden heeft, leuke klassieke muziek, bloemen, een goed boek, een dagje uit…cultuur snuiven zoals dat heet.
meer personen om mij heen die van mij genietden en waar ik van geniet, maar een leuk maatje is vaak zekerkom, en gezien ik die op dit moment niet heb… De rest spreekt voor zich.

Over jou: Ik ben op zoek naar een leuk maatje, die met mij door dik en dun wil gaan. Iemand die van lezen houd, een goed gevoel voor lol heeft, eerlijk, betrouwbaar, iemand die een lady goed weet te vermaken.
Het leuk vind om samen uit eten te gaan, naar het theater, maar het niet vervelend vind om leuk thuis wat samen te gaan doen

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame