Sex dating contact met: Janni uit Roosendaal, Noord-Brabant

 Janni

 • Naam: Janni
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 55 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Roosendaal
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo lekkere gozers van Nederland en Belgie, ik zoek al een tijdje naar een datingsite die wat verder gaat. Ik zoek namelijk niet echt een gebondenheid maar meer een sex vriend voor de nodige ontspanning

Over jou: Ik ben gek op kerels die mij kunnen verrassen, sinds mijn scheiding is alles een stuk minder opwindend geworden en moet ik meer alleen doen, ik kan dus zeker weer wat “mannelijke” hulp gebruiken.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame