Sex dating contact met: Vlaamsegaai22 uit Gent, Oost-Vlaanderen

Vlaamsegaai22

 • Naam: Vlaamsegaai22
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 55 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Gent
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Succesvolle zaken meid in mijn eigen recht. maar mijn carriere is het minst belangrijk hier. Mijn reden? als ondernemende meid is er weinig plek voor een man. Kort door de bocht misschien, maar ik vind dat een sexpartner dikwijls je plannen kunnen remmen, bemoeilijken en soms ook compleet stil laten zetten. Ik was vrijgezel toen ik mijn grote opwinding begon en ik zal vrijgezel zijn wanneer het eventueel eindigt.
Maar geen sexpartner betekend niet geen heet opwindingtje, want daar is dikwijls zeker plek voor.
Ik heb losse romances gehad, one night stands, vroeger meer dan nu en dat mis ik. Ik ben nu op een punt dat ik wat meer los kan laten en meer tijd kan besteden aan mijzelf.

Over jou: Er werd mij ooit het woord toyboy in de schoot geworpen, een lekkere jonge gast voor een nachtje. Klonk als muziek in mijn oren. Maar dikwijls is het zo dat tanteen op mijn leeftijd weinig tot niet in aanraking komen met een e gastueel jonge man die seksuele lusten hebben voor een tante van vijfenvijftig.
Maar begrijp me niet verkeerd, voor mij betekend ’toyboy’ niet dat ik alleen op zoek ben naar een jong sexafspraakje. Val je in de smaak ongeacht je leeftijd, kunnen wij zo verder gaan.
Ik verwacht alleen oprechte reactie, en een plaatje is toch zeker een pre

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame