Sexdating contact met: AntoinetteL uit Bekegem, West-Vlaanderen

AntoinetteL

 • Naam: AntoinetteL
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Bekegem
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een mevrouw uit West-Vlaanderen op zoek naar een mooie spontane man. Sinds een jaar of twee woon ik in Bekegem, nog lang niet alles gezien en ontdekt in de buurtvan. Wie helpt mij hierbij? Net nieuw hier op deze website en nog geen idee wat ik ervan kan verwachten.

Over jou: Niet direct op zoek naar een vaste verhouding, maar zeker open voor spannende contacten. Ik kan zakelijk en kwetsbaar zijn, zin in lekkere activiteiten hebben, maar soms ook niets willen. Huiselijk, maar geen huisvrouwentalent, behalve koken dan Beetje representatief en adrem mag! Gelijkwaard…

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame