Sexdating contact met: Dagmar65 uit Oorbeek, Vlaams-Brabant

Dagmar65

 • Naam: Dagmar65
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Oorbeek
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallokes. Ik ben Dagmar uit 1965. Ik maak graag lol ik sta vaak klaar voor iedereen ik ben graag een luisterd oortje en geniet niet van personen die liegen of oneerlijk zijn. Ik ben hier opgekomen om iemand te vinden want alleen is maar alleen en iedereen heeft recht op wat geluk.

Over jou: Geluk zit in het detail. Het begint bij je goed voelen, bij het intens beleven van gewone allegdaagse dingen. Het is onze passie om van al die dagelijkse routines weer kleine bijzondere rituelen te maken. Gewoon weer even stil staan en genieten van een lekker bad, een kop thee of een bijzondere massage. Zo voelt speciaal weer ├ęcht speciaal. Voor het geluk van elke dag.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame