Sexdating contact met: HannekeB uit Makkum, Friesland

HannekeB

 • Naam: HannekeB
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Makkum
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ben jij op zoek naar een blonde slanke en vooral meegaande wijf? Dan zoek aub niet verder, want ik voel mij meer dan aangesproken. Ik kun je alvast wat over mij verklappen, zoals dat ik betrouwbaar ben, eerlijk, grappig, vaak lachen. Maar het kan ook romantisch en sexueel, maar dat is misschien een beetje hard van stapel gaan 😉 Maar gezien de overige profielen hier, valt dat best allemaal mee!!!

Over jou: vaak lastig om een opsomming te maken wat voor een man ik zoek. laten we beginnen met een mannelijke man, geen macho en ook niet een overduidelijke mode bewuste man van 48 die zich kleed als een puber. Geef gewoon toe dat je ouder wordt en ga met je tijd mee! Iemand met levens ervaring en personen kennis, Een niet al te gemeend iemand. Gewoon een romantisch iemand, die graag lekkere dingen samen wil ontdekken. Ik wil weten hoe het voelt als wij elkaar voor het eerst aanraken, te beginnen met een leuk message en image…

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame