Sexdating contact met: Jolandaa uit Landgraaf, Limburg

Jolandaa

 • Naam: Jolandaa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Landgraaf
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een stuurloze schip opzoek naar haar thuishaven, dat gevoel heb ik de laatste paar jaar. Tot op heden nooit echt iemand gevonden waarmee ik een vonk had, of enigzins een vonkje oversprong. Nu wil ik toch alles op alles zetten en niet groter als een eenzame mama door het leven te gaan.

Over jou: Ben jij die man, die een wijf zoals mij zeker ziet zitten, en wil je meervan mij te weten komen? Dat kan waarschijnlijk vaak, Stuur mij zeker een boodschapje en ik garandeer je dat je een reactie zult krijgen. Graag zeker gemeende mailtjes, met eventueel een image.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame