Sexdating contact met: Lisatje2 uit Tielen, Antwerpen

Lisatje2

 • Naam: Lisatje2
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 58 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Tielen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Ja
 • Piercing: basisschool
 • Tattoo: Nee

Over mij: De hemel zij geprezen, ik ben blond (Hoewel de verf een handje heeft geholpen) maar nu kan ik me zonder argwaan te wekken, voor de domme houden. Genoeg over mijn uiterlijk, mijn plaatje’s zeggen meer dan 1000 woorden. Hoe vind je de plaatje met mijn buurmeiske? Wat een zotten niet?

Over jou: Wat of wie ik graag wil ontmoeten : iemand die eerlijk,trouw en heel gevoelig is, personen die enkel aan zichzelf denken of eendagsvliegen hoeven zich niet aan te melden. Ben heel jong van geest, heb meer zin voor lol maar af en toe een diepgaand conversatie over de harde realiteit hoort er ook bij.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame