Vrouw zoekt sex date: E__mma__ uit Moerkerke, West-Vlaanderen

E__mma__

 • Naam: E__mma__
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Moerkerke
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben op dit moment erg eenzaam, ik ga nooit uit dus ik ontmoet ook weinig kerels, maar ik mis het gezelschap van een man heel erg. Daarom ben ik hier om een man te vinden die mij een beetje gezelschap wilt houden ook al ben ik al wat ouder.

Over jou: Net als mij ben je ook op zoek naar een beetje gezelschap, we kunnen een keer een kopje koffie gaan drinken en misschien zeker een hapje eten samen dat kijkt me ook leuk. Wat ik zeker belangrijk vind is dat je een man ben met goede manieren en een groot hart.

Weduwe sexdating