Vrouw zoekt sex date: FleurProfiel uit Beverwijk, Noord-Holland

FleurProfiel

 • Naam: FleurProfiel
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 66 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Beverwijk
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Fleur is mijn naam en ik woon in het Noord-Hollandse Beverwijk. Ik sta nog met beide legs in het leven, geniet van reizen. Ga soms naar een kroeg en vier elk jaar de kermis bij ons (Zie de image met hoed). Ben nu 6 jaar alleen en heb soms weer behoeften aan kriebels en een arm om me heen.

Over jou: Je bent een vriendelijke man, maar geen man die niks meer uit het leven wilt halen. Je bent dus jong van geest en geniet van spontane akties.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame