Vrouw zoekt sex date: Maryi uit Annerveenschekanaal, Drenthe

Maryi

 • Naam: Maryi
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Annerveenschekanaal
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik geniet van koken (opgeleide banketbakker), boeken, strips, 311 en geweldige films van alle soorten. Ik werk hard en wil iemand die hetzelfde doet. De laatste levensjaren ben ik bezig geweest met werk. Er is geen tijd geweest om iemand te ontmoeten! Nou, ik ben klaar om dat allemaal te veranderen!

Over jou: Ik zoek iemand die spoedig van begrip, gedreven, avontuurlijk is – en ja je moet ook zeker een beetje aantrekkelijk zijn . Je moet net als weten wat hard werken is. Ben jij de gene die ik zoek?

Weduwe sexdating