Vrouw zoekt sex date: MirnaB uit Hasselt, Limburg_be

MirnaB

 • Naam: MirnaB
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Hasselt
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo,
Ik probeer dit op de meest discrete manier te doen. Ik ben getrouwd en heb praktisch alles wat mijn hart begeert, maar je moet een wijf ook zeker eens een geile belevenis gunnen. Een leuke man, leuke grote woning en geen slechte vervoer, maar met een man die meer van huis is en ik als huisvrouw lange tijden alleen thuis, slaat de verveling spoedig in.

Over jou: gelaat, een geile man voor seksueel contact. Die romantisch is ingesteld. Er van geniet om samen op de vloer bij de openhaard te gaan zitten. Een drankje doen, hapje… elkaar een beetje lichamelijk verwennen en die mij kan helpen mijn grenzen een beetje kan verleggen

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame