Vrouw zoekt sex date: MoniekSingle uit Amsterdam, Noord-Holland

MoniekSingle

 • Naam: MoniekSingle
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Mijn naam zegt het waarschijnlijk al, maar ik wil niet te wanhopig lijk zoals de meeste vrouwen hier. romances zijn leuk, daten is ook leuk…. de combinatie wil niet vaak bij mij lukken. vaak doe ik zeker iets fout, een opmerking, rare gedragsvertoning. Niet dat ik raar ben, maar ik ben niet al te subtiel om het zo maar te zeggen

Over jou: zullen we de moeilijke kennismakingen maar gelijk overslaan?
Ik geniet van lang, breed, sportief, zonnebank kleurtje, schoon, vitaal, lekker, leuk, goede uit genietdingsvermogen.
ja, ik lijk zeker lief, maar als ik eenmaal weet wat ik wil, wil ik het zeker vlot krijgen… liefst nog ingepakt met een strikje!!!
maar hey, wijzigingen in mijn smaak voorbe genietden 😉

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame