Vrouw zoekt sex: Maridon uit Gent, Oost-Vlaanderen

Maridon

 • Naam: Maridon
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Gent
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: dik
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een apart karakter, geniet van lachen, lol…Mijn leven en vooral mijn huwelijk was meer te gemeend. Mijn ex probeerde werkelijk controle over mijn leven krijgen… tot ik het licht zag en uit het bootje ben gestapt.
Nu ik alleenstaand ben, ben ik weer vol op aan het genieten en lachen….en nee, een verhouding zit er voorlopig niet in voor mij.
Maar dat betekend niet dat ik andere geile dingen in het leven wil gaan missen.

Over jou: Voor mij is het nu tijd om lekker te genieten, van mijn vrije leven, maar ook van mijn body. Maar ik wil me zeker lekker laten verwennen door een heerlijke man. Die niet zo zeer op zoek is naar een vaste gebondenheid, maar zeker seksueel kan genieten zonder gebonden te moeten zijn.

Als u zich kan vinden in mijn beschrijving, dan hoop ik vlot op een reactie

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame