Weduwe neuk afspraak met: NorahTweeling uit Haarlem, Noord-Holland

NorahTweeling

 • Naam: NorahTweeling
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 54 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Haarlem
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Welkom op mijn profiel, onbekende bezoeker!

Voel de ruimte in mij voor een spannende grote liefde met de dag groter worden. Tot nu toe heb ik mijn leven zeer goed geleefd, er uit gehaald wat er in zat, met ups en downs (gelukkig allemaal verwerkt) en ik ben er van overtuigd dat het volgende deel minstens zo mooi zal zijn, voor minder doe ik het warempel niet.

Over jou: Welke lekkere man zoekt net als ik een sexpartner? Ben spontaan, eerlijk en heb een goed gevoel voor lol. Zie er ook niet onaardig uit, al zeg ik het zelf! Dat moet toch kunnen lukken dacht ik zo.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame