Weduwe neuk afspraak met: Rebeccs uit Almelo, Overijssel

Rebeccs

 • Naam: Rebeccs
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 53 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Almelo
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben iemand die erop staat elke dag minstens één keer gelachen te hebben. Ik zal ook uit elke tegenslag iets positiefs proberen te halen. Eenzaamheid is mijn vijand, terwijl ik creativiteit als mijn leidraad beschouw. Mijn open blik en ruimdenkendheid koester ik het meest. Ik laat me graag inspireren door de onuitputtelijke bron van het alledaagse. Sommigen omschrijven mij verder als iemand die weet wat ze wil, graag de puntjes op de i zet, en die goed onafhankelijk kan zijn.

Over jou: Ik ben op zoek naar iemand die me op de een of andere manier kan aanvullen, liefst geen volledig gelijkgestemde ziel dus!

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame