Weduwe neuk afspraak met: Rowenda uit Zaandam, Noord-Holland

Rowenda

 • Naam: Rowenda
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 65 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Zaandam
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, ik ben een gezellige jong uitziende meid van 64 jaar, Woon en werk in Zaandam, sportief gekleed,humorvol, wil graag in Zaandam blijven ook al heb ik eventueel mijn ware liefde gevonden. e,o verblijven, mooie, lieve babbel, geniet van visite, familie, restaurant, bioscoop, winkelen,bos en strand wandelingen, koken, lief karakter, behulpzaam tegen over anderen,van alles en nog wat te meer om op te noemen

Over jou: Welke man geniet van een jong uitziende 64 -jarige Zaankanter? Een rechttoe rechtaan meid die in elk probleem een uitdaging ziet?
Ik ben er klaar voor!!!

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame