Weduwe neuk afspraak met: Sabje uit Amsterdam, Noord-Holland

Sabje

 • Naam: Sabje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Ja

Over mij: Hallo ik ben een vrolijke lady die een druk eigen leven heeft, stevig in haar schoenen staat, een eigen mening heeft en heel lief kan zijn.
Ik vind mezelf flexibel (anderen noemen het chaotisch), maar ik kom waar ik zijn wil. Ik ben recht voor z’n raap, kan tactvol zijn,Ik ben beslist geen tutje wat ja en amen zegt, ik ben eerder het luidruchtige type. (Amsterdamse)

Over jou: Een man die stevig in zijn schoenen staat, geen watje, een optimist, doorzetter, een man die van het leven geniet maar niet zijn verantwoordelijkheden ontloopt. Een man die verder durft te kijken dan zijn eigen neus lang is, van uitdagingen geniet, en die flexibel is, weet wat hij zeker en niet wil:) kortom een stoere echte man!!

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame