Weduwe neuk date met: Mikado22 uit ,

Mikado22

 • Naam: Mikado22
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 81 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte:
 • Lichaamsbouw:
 • Ogen:
 • Haar:
 • Roken:
 • Piercing:
 • Tattoo:

Over mij: Hoi, ik ben Sharon kom uit Den Haag ik ben half surinaams en nederlands. Woon bij mijn ouders 3 broertjes en een hond, ik geniet van dansen en ben dus daarom elke vrijdag in me vaste cafe. Ik zit niet meer op school ik heb het niet afgemaakt, ik wou gelijk gaan werken. Ik geniet ook van wandelingen met me hond en van meer gezelligheid, drankje doen en gekkigheid, en zoek een man waarmee ik een vaste gebondenheid mee wil .Mijn droom man, die vaak voor me klaar staat, gek is, en die waarschijnlijk meer van me genietdt 🙂 als je nog meer van me wilt stuur dan even je nummer in een boodschapje ondervinden we elkaar beter kennen 🙂

Over jou: Be a men, send me a real message!

Ben jij die vent die mijn hart op hol kan laten slaan?
Die lief ,leuk, sportief, aardig en toch een beetje gek is?

Be a men, send me a real message!

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame