Weduwe neukafspraak met: 63engeil uit Alkmaar, Noord-Holland

63engeil

 • Naam: 63engeil
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 63 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Alkmaar
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo,
ik ben een speelse gezellige oude vrijster die zich nooit gebonden heeft aan een vaste man. Hier heb ik ook nu geen gebrek aan omdat graag mijn eigen boontjes dop en alles bezit wat ik nodig heb. In mijn vrijetijd kaart ik met vriendinnen en gaan we met regelmaat naar de kegelbaan. Een aantal keer per jaar ondernemen we gezamenlijk diverse reizen.

War ik mis is mannelijke aandacht. De charme van een nachtje uiteten, dansen en dan samen een hotelovernachting geven zonder dat hier touwtjes aan verbonden worden.

Over jou: Ik zoek een vitale man die weet om te gaan met een directe dame zonder dat het in zeuren uitdraait. Je kunt een goed conversatie voeren zonder alleen over jezelf te babbelen. Zelf ben ik goed ter been en ik verwacht dat jij jezelf ook zonder hulpmiddelen kunt bewegen. Met manieren, charmes en lol kom je al een heel eind.

Tot spoedig,
Tanja

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame