Weduwe neukafspraak met: Bellinda uit Aardenburg, Zeeland

Bellinda

 • Naam: Bellinda
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Aardenburg
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik feest al levensjaren, en ik ga nog levensjaren door haha! Ik ben een vrije alleenstaand en gezellige tante. Niet geinteresseerd in een vaste gebondenheid, maar ik ben meer van de one-night-stands! Over mij verder prive? Daar hoef ik niet meer over kwijt, dat zijn sowieso geen belangrijke dingen…

Over jou: Zoals ik al zei, geen vaste verhouding, ik geniet van mijn vrijheid en ongebondenheid. Ik zoek een man die alleen een seksdate wil, misschien voor meerdere keren, maar absoluut verder niks achter zoekt. Gewoon seks, plain and simple!!
Eigen vervoer, verzorgd, Niet te oud en niet te jong. Als er te experimenteren valt, zou leuk zijn, maar de meeste fetishes ben ik zeker bekend mee 😉

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame