Weduwe neukafspraak met: Klaaartje uit Bemmel, Gelderland

Klaaartje

 • Naam: Klaaartje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Bemmel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een fijne avond iedereen,
Ik ben Klaartje, een alleenstaande mokkel, lief, leuk, sta volop in het leven en geniet zoals vaak met dikke teugen. Ik ben werkzaam in de kroeg van een gemeenschappelijk jeugdcentrum en hobbyclub. lekkere baan met lekkere personen met een vaak lekkere sfeer.
sjans? Ja regelmatig, vooral van de oudere gozers, die stoute kerels die voor een biertje komen en te biljarten.
vaak leuk, maar niet bepaald de type waar ik naar op zoek ben. Ik probeer werk en prive vaak alleenstaand te houden.

Over jou: Ik vraag mij af of de man die ik zoek daadwerkelijk hier te vinden is. Ik heb geen ervaring, maar mijn vriendinnen raadde het mij waarschijnlijk aan. Ik doe bijna niks zonder hun aandringen.
Maarja, waar ben ik naar op zoek? liefde, gezelligheid, romantiek, passie,
Iemand met mooie interessante hobbies of mooie baan.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame