Weduwe neukafspraak met: WijzeCapra uit Vaassen, Gelderland

WijzeCapra

 • Naam: WijzeCapra
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Vaassen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een actieve wijf van 43, die midden in het leven staat. Ik heb meer sociale contacten waar ik erg van geniet maar ik kan ook heel goed alleen zijn en genieten van een kopje koffie in mijn (wilde) bloemen tuin.

Over jou: Man, vriend, minnaar, sexpartner, maatje………..

Wat ik nog wil vermelden, ik val NIET op jongere gozers, maar eerder
op gozers die mijn vader zouden kunnen zijn dus doe geen moeite ik zal niet contact opnemen. En gozers die hun ex nog niet zijn vergeten en iemand zoeken om over hun ex te kunnen babbelen loop mij dan maar HEEL spoedig voorbij. Dus een aardige man, met zelfvertrouwen die ouder is dan 45

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame