Weduwe neukdate met: Louisse uit Blaasveld, Antwerpen

Louisse

 • Naam: Louisse
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 67 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Blaasveld
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het liefst zou ik dat gewoon vertellen .op papier lukt me dat niet zo goed ,
Maar ik ben een tanteelijke tante en wil graag een man in mijn leven .
Ik ben niet bang maar zeker voorzichtig voor ik verder ga wil ik zeker het een en ander weten van m,n evt vriend .een plaatje zegt niet alles .ik ken personen die plaatjegeniek zijn en me toch niet zo liggen maar dat cash voor de heren waarschijnlijk ook.

Over jou:

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame