Weduwe seksafspraak met: DeSingleDenker uit Eksaarde, Oost-Vlaanderen

DeSingleDenker

 • Naam: DeSingleDenker
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 53 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Eksaarde
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een zeer zelfstandige wijfie die weet wat ze wil. Ik duld geen gozers die een wijfie niet weten te respecteren, die mij naar hun hand willen zetten. Ik wil vooral mezelf kunnen zijn en blijven. Ik ben een levensgenieter en een fanatiek sporter. Sporten is een deel van mijn leven. Ik zoek eerder een date dan een vaste romance. Diepgaande gesprekken, lachen en uitgaan horen daarbij. Ben vooral een heel romantische wijfie

Over jou: Na een jaar alleen te zijn, ben ik het beu, mis een soulmate, iemand waar ik kan op vertrouwen, samen gezellige dingen mee doen. Iemand die zeker zelfstandig is, zijn eigen dingen doet. Niet afhankelijk van mij of anderen

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame