Weduwe seksafspraak met: Johanna1005 uit Wilrijk, Antwerpen

Johanna1005

 • Naam: Johanna1005
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Wilrijk
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn man is drie jaar geleden overleden en langzaam probeer ik weer van mijn leven te genieten. Mijn man en ik hadden een heel goed seksleven en dat mis ik nog steeds elke dag, maar misschien kan ik hier een man vinden die die leegte een beetje kan vullen.

Over jou: Een vaste verhouding is niet wat ik op dit moment zoek, maar een beetje genegenheid die ik kan gebruiken. Dus ik ben op zoek naar een man die daar ook naar op zoek is en die me kan helpen om me weer een mokkel te voelen!

Weduwe sexdating