Weduwe seksafspraak met: LaatMijGenieten uit Antwerpen, Antwerpen

LaatMijGenieten

 • Naam: LaatMijGenieten
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 58 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hi, Een alleenstaand mokkel, positieve energie, open en eerlijk. ruimdenkend en blij.
Wilde wat nieuws proberen en zo spannende personen ondervinden kennen en spannende kennis op doen.

Over jou: Bij mij kun je meerdere kanten op gaan. Een verhouding is leuk, maar een date stel ik ook op prijs. Ik heb nooit een lange verhouding gehad, dus het hangt er vanaf wat voor heren zich bij mij aanmelden. leeftijd geen bezwaar, maar ik ben een actief en energiek persoon. Hopelijk kun jij mij zeker bijbenen

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame