Weduwe seksafspraak met: Trusten uit Eemshaven, Groningen

Trusten

 • Naam: Trusten
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Eemshaven
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: alleenstaand mama, kinderen zijn beiden uit huis en leven in het buitenland, ben eenzaam en wil wat verwarming hebben, vooral met de feestdagen is dat zeker erg fijn. Ik ga meer met mn vriendinnen om, maar die kunnen niet al mijn wensen en “fantasieen” vervullen. Geloof me, ik heb er gemeend over nagedacht, lesbisch…. Maar is toch niet voor mij. Maar ik vraag me af of er een man hier is om mij te overtuigen dat ik beter af bij jou ben…

Over jou: Ben in eerste op zoek naar een mooie man voor een warme vriendschap en wie weet wat er volgt. iemand die de gewone kleine dingen in het leven kan waarderen en dit samen wilt geven, je vindt elkaar aardig of niet, gevoel en vertrouwen is heel belangrijk hierin voor mij. Je bent open, liefst ook sexueel actief, iets wat ik ook erg naar verlang

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame